Despre noi

Despre noi

Cine suntem?                     

Am inceput la 2010 vânzarea jocurilor video si cartele preplatite de Xbox. Timp de trei ani am câștigat o mulțime de experiență așa că am decis să înceapă acest nou proiect - www.Abonament-Xbox-Live.com. După o mulțime de muncă, la începutul lunii septembrie (2013), am lansat acest site web în limba engleză și în martie (2014), am adăugat mai mult de 5 limbi.

  

Suntem întotdeauna on-line

De la început această pagină web a fost înființată de un grup de oameni cu experiență în domeniu și care sunt disponibile 24 de ore de la zi, de luni până duminică (non-stop), pentru a trimite comenzi și pentru a răspunde la îndoielile ale clienților într-un timp record ( mai puțin de 5 minute).

Puteți avea încredere în noi!

Comprar-Xbox-Live.com - Web fiable

Suntem un site legitim. Nu cumpara de la magazinele necunoscute!

Magazinul nostru este o companie înregistrată și oferim metodele de plată cele mai sigure, cum ar fi PayPal, care oferă o protecție foarte mare. Dacă nu obține produsul dvs., puteți solicita banii înapoi fără costuri.

Probleme? - Ai nevoie de ajutor imediat? Serviciul nostru de suport este întotdeauna acolo pentru tine.

De asemenea, puteți verifica statisticile noastre pe pagina de start. Avem mai mult de 16 800 de utilizatori inregistrati, mai mult de 15 400 de comenzi terminate și o mulțime de adepți pe rețelele noastre sociale! Oamenii au încredere în noi!

Produsele noastre

 

Va oferim toate tipurile de produse legate de XBOX 360 și XBOX ONE. Oferim coduri preplătite pentru Xbox Live GOLD, Xbox Live Gift Cards, Xbox Live Puncte și chiar coduri de jocuri. Toate produsele noastre sunt 100% originale și noi.

De ce totul este atat de ieftin?

Acest lucru este datorită partenerilor noștri. Economiseste bani cu noi. Preturile noastre sunt în jur de 60% mai ieftin decât în ​​alte magazine.

Metode de plata?

Aici aveți câteva:

  • PayPal

PayPal

Forma de plata cea mai renumita din lume. Rapid si usor.

  • Carte de credit / debit prin - HiPay

HiPay Wallet

Plata cu cardul VISA, MasterCard sau Maestro niciodata a fost asa de usor. Nu trebuie sa va inregistrati. Doar puneti datele cardului si platiti instant.

  • Paysafecard

Paysafecard

Cu paysafecard plătiţi la magazine online din diverse domenii, cum sunt jocurile, mediile sociale & comunităţile, muzica, filmul şi divertismentul. Pentru aceasta nu vă trebuie cont bancar sau card de credit. E simplu.

  • Transfer bancar

Bank transfer

Faceti un transfer bancar acum, doar aveti nevoie de un cont bancar.